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8 publications
Bene C., Maître d'Hôtel E., Pelloquin R., Badaoui O., Garba F., Sankima J.. 2024. World Development, 176 : 13 p..
Landais E., Miotto-Plessis M., Bene C., Maître d'Hôtel E., Mai T.T., Somé J.W., Verger E.O.. 2023. Annals of Nutrition and Metabolism, 79 : p. 308. International Congress of Nutrition. 22, 2022-12-06/2022-12-11, Tokyo (Japon).
DOI: 10.1159/000530786
Schneider K.R., Fanzo J., Haddad L., Herrero M., Moncayo J.R., Herforth A., Remans R., Guarin A., Resnick D., Covic N., Bene C., Cattaneo A., Aburto N.J., Ambikapathi R., Aytekin D., Barquera S., Battersby J., Beal T., Molina P.B., Cafiero C., Campeau C., Caron P., et al.. 2023. Nature Food, 4 (12) : p. 1090-1110.
Bene C., Maître d'Hôtel E., Pelloquin R., Badaoui O., Garba F., Sankima J., Konfé Z., Botoni G.S.. 2022. Rome : Bioversity International; CIAT, 24 p..
Bene C., Maître d'Hôtel E., Pelloquin R., Badaoui O., Garba F., Sankima J., Konfé Z., Botoni G.S.. 2022. Rome : Bioversity International; CIAT, 7 p..
Liguori J., Trübswasser U., Pradeilles R., Le Port A., Landais E., Talsma E.F., Lundy M., Bene C., Bricas N., Laar A., Amiot M.J., Brouwer I.D., Holdsworth M.. 2021. Global Food Security, 32 : 12 p..
Bene C., Fanzo J., Haddad L., Hawkes C., Caron P., Vermeulen S., Herrero M., Oosterveer P.. 2020. Nature Food, 1 (8) : p. 457-459.
Daviron B., Duffield M., Bene C., Ancey V., Pesche D., Bousquet F.. 2014. In : Resilience and development: mobilising for transformation. Villeurbanne : Centre pour la Communication Scientifique Directe, p. 535-535. Resilience Alliance 2014, 2014-05-04/2014-05-08, Montpellier (France).