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31 publications

Ayala-Zavala J., Castillo-Romero T.D.J., Salgado-Cervantes M., Marin-Castro U.R., Vargas-Ortiz M., Pallet D., Servent A.. 2024. Food Reviews International, 40 (3) : p. 833-866.

DOI: 10.1080/87559129.2023.2197997

Article (a-revue à facteur d'impact)

Marin Castro U.R., Ortiz Sánchez C.A., Vargas Ortiz M.A., Salgado Cervantes M.A., Rascón Díaz R.D., Servent A., Rivera Arredondo V.M.. 2023. Biology and Life Sciences Forum, 26 (1) : 6 p..

DOI: 10.3390/Foods2023-14999

Article (b-revue à comité de lecture)

Marin-Castro U.R., Pallet D., Garcia-Alvarado M.A., Vargas-Ortiz M., Salgado-Cervantes M., Servent A.. 2022. Innovative Food Science and Emerging Technologies, 75 : 9 p..

DOI: 10.1016/j.ifset.2021.102900

Article (a-revue à facteur d'impact)

Marin-Castro U.R., Salgado-Cervantes M., Pallet D., Vargas-Ortiz M., Servent A.. 2022. Journal of Food Science and Technology, 59 (8) : p. 3063-3072.

DOI: 10.1007/s13197-022-05479-0

Article (a-revue à facteur d'impact)

Marin-Castro U.R., Garcia-Alvarado M.A., Vargas-Ortiz M., Pallet D., Salgado-Cervantes M., Servent A.. 2021. Fruits, 76 (5) : p. 248-257.

DOI: 10.17660/th2021/76.5.5

Article (a-revue à facteur d'impact)

Gonzalez-Rios O., Trujillo Carretero C., Boulanger R., Lebrun M., Suárez-Quiroz M.. 2021. In : 28th Conference of Association for the Science and Information on Coffee - Books of abstracts. Montpellier : ASIC, p. 145. Conference of Association for the Science and Information on Coffee (ASIC 2021). 28, 2021-06-28/2021-07-01, Montpellier (France).

Communication de congrès

Ruesgas-Ramón M., Suárez-Quiroz M., Gonzalez-Rios O., Baréa B., Cazals G., Figueroa-Espinoza M.C., Durand E.. 2020. Journal of the Science of Food and Agriculture, 100 (1) : p. 81-91.

DOI: 10.1002/jsfa.9996

Article (a-revue à facteur d'impact)

Durand N., Fontana A., Meile J.C., Suárez-Quiroz M., Schorr-Galindo S., Montet D.. 2019. Journal of Basic Microbiology, 59 (2) : p. 158-165.

DOI: 10.1002/jobm.201800172

Article (a-revue à facteur d'impact)

Salgado-Cervantes M., Servent A., Maraval I., Vargas-Ortiz M., Pallet D.. 2019. Plant Foods for Human Nutrition, 74 (3) : p. 370-375.

DOI: 10.1007/s11130-019-00749-3

Article (a-revue à facteur d'impact)

Ruesgas-Ramón M., Figueroa-Espinoza M.C., Durand E., Suárez-Quiroz M., Gonzalez-Rios O., Rocher A., Reversat G., Vercauteren J., Oger C., Galano J.M., Durand T., Vigor C.. 2019. Food and Function, 10 : p. 6882-6891.

DOI: 10.1039/c9fo01528k

Article (a-revue à facteur d'impact)

Wall-Martínez H.A., Ramírez-Martínez A., Wesolek N., Brabet C., Durand N., Rodriguez-Jimenes G., Garcia-Alvarado M.A., Salgado-Cervantes M., Robles-Olvera V., Roudot A.C.. 2019. Food Additives and Contaminants. Part A. Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment, 36 (6) : p. 929-939.

DOI: 10.1080/19440049.2019.1588997

Article (a-revue à facteur d'impact)

Ruesgas-Ramón M., Suarez Quiroz M.L., González Ríos Ó., Figueroa-Espinoza M.C., Durand E.. 2018. Graz : Euro Fred Lipid, 1 poster. International Symposium on Lipid Oxidation and Antioxidants. 2, 2018-06-04/2018-06-06, Graz (Autriche).

Communication de congrès

Azofeifa-Bolaños J.B., Gigant R., Nicolas Garcia M., Pignal M., Tavares-Gonzalez F., Hágsater E., Salazar-Chávez G., Reyes-López D., Archila-Morales F., García García J., Da Silva D., Allibert A., Solano-Campos F., Rodriguez-Jimenes G., Paniagua-Vásquez A., Besse P., Pérez Silva A., Grisoni M.. 2017. European Journal of Taxonomy (284) : 26 p..

DOI: 10.5852/ejt.2017.284

Article (a-revue à facteur d'impact)

Vargas-Ortiz M., Servent A., Rodriguez-Jimenes G., Pallet D., Salgado-Cervantes M.. 2017. Journal of Food Processing and Preservation, 41 (5) : 8 p..

DOI: 10.1111/jfpp.13118

Article (a-revue à facteur d'impact)

Vargas-Ortiz M., Rodriguez-Jimenes G., Salgado-Cervantes M., Pallet D.. 2017. Journal of Food Processing and Preservation, 41 (3) : 10 p..

DOI: 10.1111/jfpp.12988

Article (a-revue à facteur d'impact)

Vargas-Ortiz M., Servent A., Salgado-Cervantes M., Pallet D.. 2017. Innovative Food Science and Emerging Technologies, 41 : p. 109-116.

DOI: 10.1016/j.ifset.2017.02.016

Article (a-revue à facteur d'impact)

Wall-Martínez H.A., Ramírez-Martínez A., Wesolek N., Brabet C., Rodriguez-Jimenes G., Garcia-Alvarado M.A., Salgado-Cervantes M., Robles-Olvera V., Roudot A.. 2017. Food Additives and Contaminants. Part A. Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment, 34 (5) : p. 864-879.

DOI: 10.1080/19440049.2017.1302603

Article (a-revue à facteur d'impact)

Suarez Quiroz M.L., Alonso Campos A., Valerio Alfaro G., Gonzalez-Rios O., Villeneuve P., Figueroa-Espinoza M.C.. 2014. Journal of Food Composition and Analysis, 33 (1) : p. 55-58.

DOI: 10.1016/j.jfca.2013.10.005

Article (a-revue à facteur d'impact)

Suárez-Quiroz M., Alonso Campos A., Valerio Alfaro G., Gonzalez-Rios O., Villeneuve P., Figueroa-Espinoza M.C.. 2013. Microbial Pathogenesis, 61-62 : p. 51-56.

DOI: 10.1016/j.micpath.2013.05.005

Article (a-revue à facteur d'impact)

Suarez Quiroz M.L., Taillefer W., López Méndez E.M., Gonzalez-Rios O., Villeneuve P., Figueroa-Espinoza M.C.. 2013. Journal of Food Safety, 33 (3) : p. 360-368.

DOI: 10.1111/jfs.12060

Article (a-revue à facteur d'impact)

Durand N., El Sheikh M.A., Suarez Quiroz M.L., Gonzales-Rios O., Nganou Donkeng N., Fontana-Tachon A., Montet D.. 2013. Food Control, 34 (2) : p. 466-471.

DOI: 10.1016/j.foodcont.2013.05.017

Article (a-revue à facteur d'impact)

Durand N., Duris D., Fontana A., Castellanos-Onorio O., Suarez Quiroz M.L., Schorr-Galindo S.. 2013. Cahiers Agricultures, 22 (3) : p. 195-201.

DOI: 10.1684/agr.2013.0621

Article (a-revue à facteur d'impact)

Alonso Campos A., Suárez-Quiroz M., Valerio Alfaro G., Villeneuve P., Figueroa-Espinoza M.C., Gonzalez-Rios O.. 2013. In : Proceedings of the 24th International Conference on Coffee Science, San José, Costa Rica, 12th-16th November 2012. Paris : ASIC, p. 380-384. International Conference on Coffee Science. 24, 2012-11-12/2012-11-16, San José (Costa Rica).

Communication de congrès

Durand N., Suarez Quiroz M.L., Meile J.C., Fontana A., Macia I., Bastide P., Martinez A., Montet D.. 2013. In : Ve Congreso Venezolano de ciencia y tecnología de Alimentos, 29-31 mai 2013, Caracas, Venezuela. Caracas : ICTA, 1 p.. Congreso Venezolano de ciencia y tecnología de Alimentos. 5, 2013-05-29/2013-05-31, Caracas (Venezuela).

Communication de congrès

Castellanos-Onorio O., Durand N., Gonzalez-Rios O., Fontana A., Schorr-Galindo S., Suárez-Quiroz M.. 2013. In : Proceedings of the 24th International Conference on Coffee Science, San José, Costa Rica, 12th-16th November 2012. Paris : ASIC, p. 380-384. International Conference on Coffee Science. 24, 2012-11-12/2012-11-16, San José (Costa Rica).

Communication de congrès

Durand N., El Sheikha A., Suárez-Quiroz M., Gonzales-Rios O., Meile J.C., Nganou Donkeng N., Schorr-Galindo S., Fontana A., Pavon C., Estrada E., Macia I., Martinez A., Montet D.. 2012. In : ASIC. 24th International Conference on Coffee Science (ASIC Costa Rica 2012), November 11-16, 2012, San José, Costa Rica. s.l. : s.n., (26 vues). International Conference on Coffee Science. 24, 2012-11-12/2012-11-16, San José (Costa Rica).

Communication de congrès

Tavares-Gonzalez F., Vivar-Vera M.A., Lebrun M., Paz-Gamboa E., Salgado-Cervantes M., Pérez Silva A.. 2012. In : 5th International congress on food science and food biotechnology in developing countries. Puerto Vallarta, Mexico, October 24-26, 2012. /. s.l. : s.n., 1 p.. International congress on food science and food biotechnology in developing countries. 5, 2012-10-24/2012-10-26, Puerto Vallarta (Mexique).

Communication de congrès

Castellanos-Onorio O., Gonzalez-Rios O., Guyot B., Fontana-Tachon A., Guiraud J.P., Schorr-Galindo S., Durand N., Suárez-Quiroz M.. 2011. Food Control, 22 (8) : p. 1181-1188.

DOI: 10.1016/j.foodcont.2011.01.014

Article (a-revue à facteur d'impact)

Montet D., El Sheikha A., Suarez Quiroz M.L., Gonzales-Rios O., Nganou Donkeng N., Durand N.. 2011. In : 1st International CIGR Workshop on Food Safety: Advances and Trends, 14-15 Apris 2011, Dijon, France. s.l. : s.n., 2 p.. International CIGR Workshop on Food Safety: Advances and Trends. 1, 2011-04-14/2011-04-15, Dijon (France).

Communication de congrès

Castellanos-Onorio O., Guyot B., Fontana-Tachon A., Guiraud J.P., Galindo S., Suarez Quiroz M.L., Durand N.. 2010. In : Latin American Society of Mycotoxicology. VIth Latin American Congress on Mycotoxicology, June 27 - July 1, 2010, Merida, Mexique. s.l. : s.n., 1 p.. Latin American Congress on Mycotoxicology. 6, 2010-06-27/2010-07-01, Merida (Mexique).

Communication de congrès

Perez-Tinoco M.R., Perez A., Salgado-Cervantes M., Reynes M., Vaillant F.. 2008. Journal of the Science of Food and Agriculture, 88 (6) : p. 945-953.

DOI: 10.1002/jsfa.3171

Article (a-revue à facteur d'impact)