Effects of water stress on bean biochemical composition Coffea arabica Cv. Rubi
Vinecky F., Davrieux F., Alves G.S.C., Mera A.C., Leroy T., Bonnot F., Pot D., Rocha O.C., Guerra A.F., Rodrigues G.C., Marraccini P., Andrade A.C.. 2011. In : Proceedings of the 23rd International Conference on Coffee Science; Bali, Indonesia, October 3-8, 2010. Paris : ASIC, p. 704-708. International Conference on Coffee Science. 23, 2010-10-03/2010-10-08, Bali (Indonésie).
Mots-clés : coffea arabica; stress dû à la sécheresse; fève de café; brésil
Documents associés
Communication de congrès
Agents Cirad, auteurs de cette publication :
- Davrieux Fabrice — Persyst / UMR QUALISUD
- Leroy Thierry — Dgdrs / Dgdrs
- Marraccini Pierre — Dgdrs / Dgdrs
- Pot David — Bios / UMR AGAP