Influence of agroforestry system on the components of cocoa flavor quality
Douady A., Maraval I., Lebrun M., Sounigo O., Lahon M.C., Forestier-Chiron N., Assemat S., Davrieux F., Boulanger R.. 2015. Aveiro : Elsevier, 1 poster. International Congress on Cocoa Coffee and Tea. 3, 2015-06-22/2015-06-24, Aveiro (Portugal).
Documents associés
Communication de congrès
Agents Cirad, auteurs de cette publication :
- Assemat Sophie — Persyst / UMR QUALISUD
- Boulanger Renaud — Persyst / UMR QUALISUD
- Davrieux Fabrice — Persyst / UMR QUALISUD
- Forestier-Chiron Nelly — Persyst / UMR QUALISUD
- Lahon Marie-Christine — Persyst / UMR QUALISUD
- Lebrun Marc — Persyst / UMR QUALISUD
- Maraval Isabelle — Persyst / UMR QUALISUD
- Sounigo Olivier — Bios / UMR AGAP