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8 publications

Schneider K.R., Fanzo J., Haddad L., Herrero M., Moncayo J.R., Herforth A., Remans R., Guarin A., Resnick D., Covic N., Bene C., Cattaneo A., Aburto N.J., Ambikapathi R., Aytekin D., Barquera S., Battersby J., Beal T., Molina P.B., Cafiero C., Campeau C., Caron P., et al.. 2023. Nature Food, 4 (12) : p. 1090-1110.

DOI: 10.1038/s43016-023-00885-9

Article (a-revue à facteur d'impact)

Hendriks S., De Groot Ruiz A., Herrero Acosta M., Baumers H., Galgani P., Mason-D'Croz D., Godde C., Waha K., Kanidou D., Von Braun J., Benitez M., Blanke J., Caron P., Fanzo J., Greb F., Haddad L., Herforth A., Jordaan D., Masters W., Sadoff C., Soussana J.F., Tirado M.C., Torero M., Watkins M.. 2023. In : Von Braun Joachim (ed.), Afsana Kaosar (ed.), Fresco louise O. (ed.), Hassan Mohamed Hag Ali (ed.). Science and innovations for food systems transformation. Cham : Springer, p. 581-601.

DOI: 10.1007/978-3-031-15703-5_32

Chapitre d'ouvrage

Huang J., Neufeld L.M., Badiane O., Caron P., Forsse L.S.. 2022. Nature Food, 3 (6) : p. 394-396.

DOI: 10.1038/s43016-022-00529-4

Article (a-revue à facteur d'impact)

Verger E.O., Gaillard C., Jones A.D., Remans R., Kennedy G.. 2021. Agriculture (Basel), 11 (8) : 21 p..

DOI: 10.3390/agriculture11080749

Article (a-revue à facteur d'impact)

Fanzo J., Haddad L., Schneider K.R., Bene C., Covic N., Guarin A., Herforth A., Herrero Acosta M., Sumaila U.R., Aburto N.J., Amuyunzu-Nyamongo M., Barquera S., Battersby J., Beal T., Bizzotto Molina P., Brusset E., Cafiero C., Campeau C., Caron P., et al.. 2021. Food Policy, 104 : 20 p..

Article (a-revue à facteur d'impact)

Hendriks S., De Groot Ruiz A., Herrero Acosta M., Baumers H., Galgani P., Mason-D'Croz D., Godde C., Waha K., Kanidou D., Von Braun J., Benitez M., Blanke J., Caron P., Fanzo J., Greb F., Haddad L., Herforth A., Jordaan D., Masters W., Sadoff C., Soussana J.F., Tirado M.C., Torero M., Watkins M.. 2021. In : Science and Innovationsfor Food Systems Transformation and Summit Actions. Papers by the Scientific Group and its partners in support of the UN Food Systems Summit. New York : SC-FSS. United Nations Food Systems Summit, 2021-08-23/2021-09-23, New York (Etats-Unis).

Communication de congrès

Bene C., Fanzo J., Haddad L., Hawkes C., Caron P., Vermeulen S., Herrero M., Oosterveer P.. 2020. Nature Food, 1 (8) : p. 457-459.

DOI: 10.1038/s43016-020-0136-4

Article (a-revue à facteur d'impact)

Pingault N. (ed.), Caron P., Kalafatic C., Allahoury A., Fresco L.O., Kennedy E., Khan M., Kliksberg B., Mei F., Murphy S., Saeid Noori Naeini M., Pimbert M., Rivera Dommarco J.Á., Sepúlveda M., Yemefack M., Zurayk R., Fanzo J., Arabi M., Burlingame B., Haddad L., Kimenju S., Miller G., Nie F., Recine E., Serra-Majem L., Sinha D.. 2017. Rome : FAO, 151 p.. (HLPE report, 12).

Rapport d'expertise