Food security and natural resources: diversification strategies
Cardinael R., Deheuvels O., Leroux L., Subervie J., Suwa-Eisenmann A., Bessou C., Bouquet E., Catry T., Chikowo R., Corbeels M., Demarchi G., Diouf A.A., Falconnier G.N., Faye N.F., Gignoux J., Icard-Vernière C., Jahel C., Katic P., Libois F., Mercier S., Mouquet-Rivier C., Namatsheve T., Renk A., Sirdey N., Tritsch I., Verger E.O.. 2022. In : Thomas Alban (ed.), Alpha Arlène (ed.), Barczak Aleksandra (ed.), Zakhia-Rozis Nadine (ed.). Sustainable food systems for food security. Need for combination of local and global approaches. Versailles : Ed. Quae, p. 171-185. (Synthèses : Quae).
Documents associés
Chapitre d'ouvrage
Agents Cirad, auteurs de cette publication :
- Bessou Cécile — Persyst / UMR ABSys
- Bouquet Emmanuelle — Es / UMR MOISA
- Cardinael Rémi — Persyst / UPR AIDA
- Corbeels Marc — Persyst / UPR AIDA
- Deheuvels Olivier — Persyst / UMR ABSys
- Falconnier Gatien N. — Persyst / UPR AIDA
- Jahel Camille — Es / UMR TETIS
- Leroux Louise — Persyst / UPR AIDA
- Sirdey Ninon — Es / UMR MOISA
- Tritsch Isabelle — Es / UPR Forêts et Sociétés