Cette entrée donne accès aux publications déposées dans Agritrop depuis 2008, par pays et établissement d'appartenance des coauteurs.
Année de publication : | Type de document : |
4 publications
Bruckert M., Lepiller O., Sautier D., Nguyen Thi Tan Loc, Nguyen Thi Sau. 2023. In : Valette Elodie, Blay-Palmer Alison, Intoppa Beatrice (ed.), Di Battista Amanda (ed.), Roudelle Ophélie (ed.), Chaboud Géraldine (ed.). Evaluating sustainable food system innovations: A global toolkit for cities. Abingdon : Routledge, p. 118-143. (Routledge Studies in Food, Society and the Environment).
The URBAL participatory method: collectively documenting sustainable food innovation impact pathways
Lepiller O., Valette E., Blay-Palmer A., Sautier D., Bruckert M., Perignon M., Nguyen Thi Tan Loc, Nguyen Thi Sau, Roudelle O., Wood A.. 2023. In : Lepiller Olivier (ed.), Fournier Tristan (ed.), Bricas Nicolas (ed.), Figuie Muriel. Studying food and eaters. A cocktail of perspectives and methods. Versailles : Ed Quae, p. 165-175. (Update sciences et technologies).
Lepiller O., Valette E., Blay-Palmer A., Sautier D., Bruckert M., Perignon M., Nguyen Thi Tan Loc, Nguyen Thi Sau, Roudelle O., Wood A.. 2021. In : Lepiller Olivier (ed.), Fournier Tristan (ed.), Bricas Nicolas (ed.), Figuié Muriel (ed.). Méthodes d'investigation de l'alimentation et des mangeurs - MIAM. Versailles : Ed. Quae, p. 187-199. (Update sciences et technologies).
Ruas M., Guignon V., Sempere G., Sardos J., Hueber Y., Duvergey H., Andrieu A., Chase R., Jenny C., Hazekamp T., Irish B., Jelali K., Adeka J., Ayala-Silva T., Chao C.P., Daniells J., Dowiya B., Effa Effa B., Gueco L., Herradura L., Ibobondji L., Kempenaers E., Kilangi J., Muhangi S., Ngo Xuan P., Paofa J., Pavis C., Thiemele D., Tossou C., Sandoval J.A., Sutanto A., Vangu Paka G., Yi G., Van Den Houwe I., Roux N., Rouard M.. 2017. Database, 2017 : 12 p..