Measurement of antioxidant capacity of olive leaf flavonoids and secoiridoids by the use of a conjugated autoxidizable triene assay
Laguerre M., Lopez Giraldo L.J., Piombo G., Combe A., Castera Rossignol A.F.M., Pina M., Figueroa-Espinoza M.C., Lecomte J., Villeneuve P.. 2008. In : Euro Fed Lipid. Euro Fed Lipid Congress, 07-10 September 2008, Athens, Greece. Athènes : Euro Fed Lipid, 1 p.. Euro Fed Lipid Congress. 6, 2008-09-07/2008-09-10, Athènes (Grèce).
Mots-clés : olea europaea; feuille; composé phénolique; flavonoïde; antioxydant; iridoïde
Documents associés
Communication de congrès
Agents Cirad, auteurs de cette publication :
- Figueroa-Espinoza Maria-Cruz — Persyst / UMR QUALISUD
- Lecomte Jérôme — Persyst / UMR QUALISUD
- Villeneuve Pierre — Persyst / UMR QUALISUD